Ekonomija

Nema najavljenih čarter letova iz Rusije tokom zime

Kako je objavio portal Fly from Niš koji se bavi promocijom niškog aerodroma, ove zime izostaće organizovani čarter letovi koji su dovozili ruske turiste radi skijanja na srpskoj lepotici Kopaoniku. 

Čarter letova, za razliku od prethodne dve sezone neće biti, a turista iz Rusije verovatno će biti, samo što će sletati u Beograd zbog toga što će to biti u organizaciji beogradskih turističkih agencija,” kazao je direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović.

 Fly from Niš  podseća da je u prethodne dve zimske sezone u organiziciji R-tursa i drugih agencija bilo realizovano nekoliko letova do Moskve i Kaluge.

tk-tk
Sa druge strane niskotarifne avio-kompanije Ryanair-a i Wizz Air-a dodatnim danima tokom novogodišnjih praznika prevoziće svoje putnike na letovima ka Bratislavi, Berlinu i Dortmundu.

Pored  pomenutih destinacija iz Niša  se može leteti i ka Malmeu, Bazelu, Ajndhovenu, Memingenu, Diseldorfu (aerodrom Weeze) i Milanu (Bergamo).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com