Društvo

Nema kružne linije danas prepodne, autobusi na tehničkom pregledu

Direkcija za javni prevoz Niš obavestila je putnike da autobusi nа kružnoj liniji 34 (smer A od jutros ne saobraćaju i da se normalizacija saobraćaja očekuje “u toku dana”.

Kako je rečeno u saopštenju, autobusi ne saobraćaju zbog tehničkih problema na vozilima.

Posle nezgode, kada je u ponodeljak autobus Direkcije za javni prevoz koji saobraća na liniji Kalač brdo – Sarajevska ulica sleteo sa kolovoza u Durmitorskoj ulici u Nišu, Saobraćajna policija je poslala nekoliko autobusa tog preduzeća na vanredni tehnički pregled, potvrdio je Niškim Vestima zamenik direktora Nenad Stanković.

“Nakon obavljenog tehničkog pregleda autobusi će se vrati u saobraćaj, tako da očekujemo najkasnije do 14 sati normalizaciju stanja”, istakao je Stanković i zamolio putnike za strpljenje, jer se radi o njihovoj bezbednosti.

Autobusi su povučeni samo sa kružne linije, dok na drugim linijama normalno saobraćaju vozila Direkcije za javni prevoz, dodao je.

“Kružna linija ima alternativu, pa nam je najlogičnije bilo da tako premostimo ovu situaciju”, rekao je Stanković.

Da podsetimo, u ponedeljak je do nezgode došlo u jednoj od najstrmijih ulica u Nišu, jer je autobus ostao bez vazduha u kočnicama pa nije uspeo da se zaustavi na raskrsnici, već je nastavio pravo i sleteo u kompleks nekadašnje vojne kasarne u kojoj se priprema gradilište stambenog naselja „Novi Niš“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com