Promo

Čitaonica ponovo radi! Restoran MILIN IZVOR nudi ono najbolje što naš kraj ima (FOTO)

Restoran MILIN IZVOR je Nišlijama poznatiji pod imenom Čitaonica a nalazi se tik uz stadion Fudbalskog kluba Car Konstantin na Bubnju.

Potpuno renovirani objekat pruža drugačiji ugođaj  od svih restorana u Nišu, krase ga tradicija okupljanja baš na tom mestu ali i provereno dobra hrana po kojoj su restorani Izvor poznati.

Milin Izvor je treći u lancu restorana Izvor, koji pored onog bazičnog u blizini Kliničkog centra jeste i novootvoreni objekat na Kopaoniku.

Za sve restorane Izvor jedno je zajedničko a to da ste na pravom mestu ako želite da prijatelje i sebe počastite vrhunski premljenom hranom.

Pored nesvakidašnjih specijaliteta, dočekaće vas topla i prijateljska atmosfera. Uz odličnu hranu u ovom restoranu u ponudi su i pažljivo odabrana pića samo za one koji uživaju u spoju bogatstva ukusa i kapi koje život znače.

Foto: Niške Vesti

Niški merak oseća se u svakom kutku restorana i baš je to ono što izdvaja Izvor i čini ga domaćinskom kućom u kojoj se osećate kao svoj na svome.

Iskusni i vični kuvari pripremaju specijalitete koje niste imali priliku da vidite i probate na drugom mestu na ovim prostorima i to ih čini unikatnim restoranom u gradu.

MILIN IZVOR, bivša Čitaonica, Stadion Fudbalskog kluba Car Konstantin –

Niš (064/1500 200 / 4500-200)

Vratite se na provereno mesto gde uživaju sva čula, nekada je to bila Čitaonica, danas MILIN IZVOR.

Foto: Niške Vesti

Dobro došli

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button