Promo

Neka Vaša kosa bude Vaš zaštitni znak – NOVA FITOGAL maska za kosu

Tokom zime naša kosa zahteva malo dublju negu. Suvo i hladno vreme tokom zimskog perioda može da ošteti i vašu kosu vodeći do lomljenja vlasi. Kosa može da postane vidno suvlja, gubi sjaj, volumen i lepršavost, ali Fitogal maska sa maslinovim uljem namenjena svim tipovima kose učiniće vašu kosu sjajnijom i svilenkastom na dodir.

Zdrava i sjajna kosa je san svake devojke.  Svaka dama zna da se mora pridržavati nek beauty saveta kada je nega kose u pitanju. Iako se mnogima činilo da je za zdravu kosu neophodna profesionalna nega, sa Fitogal maskom, taj efekat možete postići kod kuće. Kako bi vaša kosa bila negovana i hidirana tokom cele godine, ova maska činiće Vašu kosu baršunastom, bez ispucalih krajeva, omogućavajući joj lakše rasčešljavanje.

Fitogal maska sa maslinovim uljem, pogodna za svaki tip kose, daće Vam izgled lica sa naslovnice nekog magazina ili  efekat da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Foto: pexels – deeana, ilustracija

Dolazi u elegantnom i otmenom pakovanju od 250 ml i lako se nanosi.

Upustvo za upotrebu: Naneti na mokru kosu , ostaviti da deluje nekoliko minuta i detaljno isprati.

Fitogalovu masku za kosu, ali i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com