Promo vesti

Neka se vaš prostor blista – MAKI-MAR!

Higijena u radnom prostoru je uvek prioritet! Zato brigu o higijeni prepustite najboljima!

MAKI-MAR je firma iz Niša, koja se dugi niz godina bavi čišćenjem i održavanjem objekata, kako u domaćinstvima, tako i u stambenim i poslovnim prostorima.

Marljivim radom i profesionalnim pristupom uspeli su da uliju poverenje klijenata i napravili brend za koji se vezuje ozbiljan i odgovoran tim koji pruža kvalitetne usluge u ovom poslu.

“Uvek zadovoljni klijenti su naš glavni i jedini cilj poslovanja, kojim se stalno rukovodimo”, ističu iz MAKI-MARA.

Foto: jarmoluk; Pixabay

Osnovna smernica u njihovom poslovanju je konstantno praćenje potreba klijenata i novina na tržištu.

To im pomaže da usavršavanjem postojećih i uvođenjem novih usluga i servisa budu uvek spremni da profesionalno odgovore na sve zahteve svojih klijenata i da ponude celokupnu paletu usluga za normalno funkcionisanje objekata.

Usluge čiščenja:

Foto: mrganso; Pixabay

Pored čišćenja nude i usluge dubinskog pranja tepiha i nameštaja.

Kako bi svojim klijentima pružili pravovremenu i kvalitetnu uslugu organizovani su u nekoliko sektora sa precizno definisanim obavezama:

  • Menadžeri firme – tim menadžera firme će se javiti na svaki vaš poziv, doći će kod vas, saslušati vaše zahteve i dati vam konkretnu ponudu
  • Tekuće održavanje objekata – u ovom sektoru zaposleni su higijeničari koji obavljaju usluge svakodnevnog čišćenja u objektima za čije su redovno održavanje higijene zaduženi.
  • Mobilna ekipa za dubinsko pranje – zaposleni u sektoru za pranje nameštaja, tepiha i drugog mebliranog nameštaja su zaduženi za dolazak kod klijenata.
MAKI-MAR
065 22 36 363
069 24 43 320
www.maki-mar.com
Facebook
Postanite deo profesionalnog tima! Zbog širenja obima posla firma MAKI-MAR zapošljava nove radnike u sektorima održavanja objekata i mobilne ekipe za dubinsko pranje!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com