Promo

Neka ovaj praznik bude vreme donošanja važnih životnih odluka – Srećan Uskrs! Planet Residence

Planet Residence predstavlja luksuzni kompleks koji se nalazi u urbanom delu grada, na jednoj od najprestižnijih lokacija u Nišu

I ovog svečanog dana setite se onih najmilijih na način da bi trebalo da im obezbedite krov nad glavom i sigurno mesto za odrastanje. Uskrs je svakako vreme kada se u porodičnom okruženju donose važne životne odluke, neka ovogodišnja bude da nikako ne propustite priliku da posedujete luksuzan dom koji pruža privatnost, udobnost, sigurnost, prirodni ambijent gde ćete sa lakoćom da se opustiti ili zabaviti – Planet Residence.

“Neka svetlost Uskrsa obasja one najbliže oko vas i donese zdravlje і veselje. Sretan Uskrs і puno sreće u danima i godinama koje dolaze. Da budete sigurni i bezbrižni za neka nova vremena, obezbedite svoj kutak u jedinstvenom stambeno-poslovnom kompleksu i uživajte u čarima ovog simbola grada”, poručuju iz Planet Residence.

Planet Residence predstavlja luksuzni kompleks koji se nalazi u urbanom delu grada, na jednoj od najprestižnijih lokacija u Nišu. Ovaj stambeno-poslovni kompleks u svojoj neposrednoj blizini ima sve što Vam je neophodno za moderan i lagodan život. U blizini su škola, vrtić, zdravstvena ustanova, mega marketi i tržni centar, parkovi i mnogobrojni rekreativni sadržaji.

A kako teče izgradnja ovog velelepnog kompleksa pogledajte u ovo spotu.

Iza projekta Planet Residence sa ponosom stoji kompanija Planet Capital. Nastala iz firme Put-inženjering sa jasnim ciljem da bude fokusirana na izgradnji stambeno – poslovnog kompleksa Planet Residence u Nišu.

Prodajni tim Planet Residence uputiće Vas u sve detalje u vezi sa kupovinom stana u ovom kompleksu.

PLANET RESIDENCE
+381 60 11 22 333
prodaja@planetresidence.rs

Radnim danima: od 9 do 19h
Subotom: od 9 do 15h
Nedelja: Neradan dan
Blagoja Parovića 12a, Niš

Ako želite više informacija u vezi sa izgradnjom pratite Planet Residence na društvenim mrežama.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com