Promo vestiZdravlje

NEHIRURŠKA LIPOSUKCIJA: Iskustva Nišlijki koje su probale tretman

O dolasku revolucionarnog MCM (Med Contour Multipower) aparata za nehiruršku liposukciju u Niš pisali smo u tekstu objavljenom pre nešto više od godinu dana.

Drugi aparat ovakve vrste u Srbiji, i prvi na jugu zemlje, izazvao je veliko interesovanje Nišlijki. A da li je u međuvremenu opravdao i njihova očekivanja najbolje svedoče iskustva žena koje su prošle kroz tretman.

Tamara (33), medicinska sestra

Iskreno, prema tretmanima ove vrste bila sam sumnjičava. Delovalo mi je više “filmski” nego stvarno, a oduvek sam puno vežbala, bila sportski tip, i uspevala sam da zadržim liniju tela kojom sam bila zadovoljna. Međutim, nakon porođaja sa drugim detetom, uprkos vežbanju, velikom trudu, ispijanju silnih čajeva za mršavljenje i korišćenju raznih raznih preparata, moje telo kao da više nije bilo isto. Kilaža se smanjivala, ali su mi ostale naslage na stomaku i spoljnoj strani butina koje nikako nisam uspevala da skinem, čak ni nekim masažama koje su mi prijateljice preporučile.

O MCM aparatu sam slušala od prijateljice, i odlučila da probam. Najkraće što mogu reći jeste da žalim što za njega nisam čula ranije. Dve godine truda, izuzetno napornog ritma, ozbiljnih treninga i ne tako malo potrošenog novca a ostala sam nezadovoljna. Tri meseca i pet tretmana MCM aparatom bila su dovoljna da se problem potpuno reši, a da moje telo izgleda kao u dvadesetim.

Negica (49), ekonomista

Uvek sam imala problem sa blagim viškom kilograma, ali sam dijetama to uspevala da sredim. Ponekad svi ubedimo sebe da i ogledalo laže. Ipak početkom ove godine našla sam se u situaciji da gotovo ništa od garderobe ne mogu da obučem. Za nas žene to je obično “poslednje upozorenje” da nešto mora da se preduzme. Svi imaju taj izgovor, ali sam ja za šetnje i fizičku aktivnost zaista imala vremena samo vikendom, što nije bilo dovoljno. Čula sam od koleginica da su sličan problem rešile mezoterapijom, da nije skupo i da je bezbolno.

Međutim “strah od igle” koji imam celog života bio je jači. Iako nešto skuplji, MCM aparat mi se učinio kao moguće rešenje. Prvi put sam u Longa Vita Aesthetica centar otišla gotovo krijući se. Odgovaralo mi je i što se nalazi na takvoj lokaciji, jer nisam želela da me neko vidi. Samopouzdanje mi je bilo poljuljano, i činilo mi se da je to nešto što je namenjeno mlađim ženama, ili samo nekim javnim ličnostima, a da ću ja samo uzaludno potrošiti novac. Međutim, tretmani, rezultat, profesionalnost i zalaganje osoblja u centru potpuno su promenili moje mišljenje. Izgled mog lica, koje se takođe podmladilo bio je poseban bonus, a zadovoljstvo je bilo čuti komplimente od ćerki i mlađih koleginica.

Sada na ista vrata ulazim ponosno, baš kao što i šetam gradom, a svaki uloženi dinar se isplatio.

Sanja (37), profesor engleskog

Već nekoliko godina sa suprugom živim u Belgiji. Tamo je ultrazvučna liposukcija totalni hit. Žene to svakako pomalo kriju, ali samo od muškaraca, dok će vam se u „ženskim razgovorima“ obavezno pohvaliti. Ipak kako samo muž ima stalni posao, po tamošnjim cenama to nije bilo nešto što sebi mogu da priuštim. A trebalo mi je. Psihički sam teško podnela preseljenje, i dodala dosta kilograma. Kada sam na internetu pročitala da MCM aparat postoji i u mom rodnom Nišu, plan za godišnji odmor se sasvim promenio.

Kako bismo i u ovom odmoru uživali zajedno, odlučili smo da na tretmane krene i moj muž, zbog „stomačića“ koji je i on u međuvremenu napravio. Oduševilo me to što tretman jedne regije ne znači isključivo „topljenje“ naslaga na tom delu, već se mršavi ravnomerno. Takođe, plašila sam se da zbog tretmana možda neću moći da izlazim i viđam se sa rodbinom i prijateljima, međutim tretmani ne ostavljaju nikakvog traga i mogla sam da ih uklapam bukvalno između dve kafe sa drugaricama. Nazad smo se vratili mnogo zadovoljniji nego sa letovanja.

Iva (28), kozmetičar

Završila sam srednju medicinsku školu i uvek se dosta informisala o trendovima u estetskoj medicini. Trudim se da redovno vežbam, odlazim u teretanu, jedno vreme sam trenirala crossfit, ali nikako nisam uspela u tome da moje noge izgledaju onako kako sam želela. Još kao mlađoj, zbog naslednog faktora, naslage koje sam teško skidala gomilale su se na nogama, u predelu oko kolena i butina. Probala sam sa mezoterapijom, ali je to problem rešavalo samo delimično, ili na određeno vreme.

Longa Vita Aesthetica
 Majakovskog 34
lokal L4
069/11-22-359
FaceBook
 www.aesthetica.rs

Mislila sam da rešenja nema, dok na sajtu Aesthetica centra nisam pročitala tekst o MCM aparatu. Nakon konsultacija sa doktoricom Jelenom, koje su u ovom centru inače besplatne, odlučila sam se za kombinovani tretman ultrazvučne liposukcije i mezoterapije, a po akcijskoj ceni. Sa terapeutkinjom Milenom istovremeno sam prošla kroz pravljenje individualnog plana ishrane i dijete. Ne samo da su moje noge konačno počele da izgledaju onako kako sam oduvek želela, nego to sada uspevam sa mnogo manje truda i stresa, i na zdraviji način. Naslage su se smanjile, a nove i zdravije navike ostale.

Ako su vas iskustva ovih žena zainteresovala da i Vi probate tretman MCM aparatom, konsultacije možete zakazati još danas, na 0691122359 ili na office@aesthetica.rs. Sigurni smo da će rezultate primetiti svi. I ne samo rezultate, već i vaše obnovljeno samopouzdanje. To je nešto što ne može da se ne primeti, jer zrači.

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.762627725531!2d21.933670015975153!3d43.319228279134286!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0f39e91fb87%3A0xfa18829b273584b4!2z0JzQsNGY0LDQutC-0LLRgdC60L7QsyAzNCwgTmnFoQ!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1500382922318″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com