Promo

Nega ispucale, iritirane i suve kože ruku

Koža ruku je najtanja i najosetljivija, a ruke su najčešće izložene hladnoći, tako da u toku hladnijih dana koža ruku postaje suva i ispucala, a neretka je pojava i iritacije i ekcema.

Suva i ispucala koža ruku može nas ometati u svakodnevnim aktivnostima. Čak i samo pranje ruku može biti veoma neprijatno, a ponekad i bolno.

Sapuni i hemijska sredstva dodatno isušuju i oštećuju našu kožu, a dodatno izlaganje hladnoći čini da ona postaje gruba i ispucala.

DCP Hemigal

U zimskom periodu rukavice su dobra zaštita ruku, ali kada nije previše niska temperatura, moramo naći druga rešenja.

Zato se preporučuje redovno nanošenje krema koje će hidridati kožu, hraniti je neophodnim enzimima i tako doprineti da ona bude meka i zdrava.

Kako biste zaštitili kožu svojih ruku, izbegavajte duži kontakt sa sapunima i hemijskim sredstvima, ne izlažite je hladnoj vodi i redovno nanosite Fitogal Specijalnu glicerinsku kremu.

“Specijalna” Glicerinska krema namenjena je nezi ispucale, iritirane i suve kože, nastale kao posledica čestog izlaganja vodi i agresivnim sredstvima, poput kućnih deterdženata i/ili kao posledica nepovoljnih uslova okruženja, poput hladnog, vetrovitog vremena.

Usled specijalnog načina izrade, visokog sadržaja glicerina i prisustva ekstrakta kamlice, krema izuzetno brzo koži vraća glatkoću, mekoću i elastičnost.

Fitogalovu Specijalnu glicerinsku kremu možete pronaći u svim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

DCP – Hemigal
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com