Društvo

Neće više biti pukotina na mostu, sad može da „giba“

Cena radova je blizu pet miliona a reč je o redovnom održavanju.

Most kod Tvrđave je detaljno rekonstruisan pre tri godine, kada su radovi trajali skoro godinu i po dana, ti radovi koštali su oko 60 miliona dinara.

„Most se kreće, širi i skuplja i iz tog razloga je potrebno raditi novi dilataciju mosta. Ne radi se o rekonstrukciji mosta, već o dilataciji, što su poslovi koji traju manje od nedelju dana“, rekao je Dragoslav Pavlović, gradonačelnik Niša.

Ovi radovi kako kaže gradonačelnik već su završeni na mostu u ulici Vojvode Mišića kod „Delte“, sledi slična popravka na Vrežinskom mostu kod „Lidla“.

Na tenderu niške Direkcije za izgradnju grada taj posao pre nekoliko meseci dobile su firme Tri omega inženjering i ABL-system iz Beograda.

Foto: Niške Vesti/Vodeničarski

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Na delu je priblizavanje aktuelnoj garnituri sns vlasti, sa vase strane. Zar nije logicno, da pitate i strucnjake za mostogradnju, o celoj genezi vezano za visegodisnju ujdurmu oko mosta? Dale prica sta mu aparatcici kazu, mora tako!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com