Zdravlje

Naučna studija niških lekara među 10 najboljih u svetu

Sjajna vest za kraj godine stiže sa Klinike za kardiohirurgiju koja je zaposlene na ovoj klinici učinila sve onosnim, a razlog za to je više nego veliki.

“Upravo smo dobili obaveštenje da je naučna studija koja je osmišljena i sprovedena na našoj klinici, izabrana za jednu od deset najboljih u svetu ove godine u oblasti vaskularna hirurgija-flebologija i da smo pozvani da je prezentujemo na najvećem godišnjem kongresu američkog udruženja u februaru 2019.godine u Palm Springsu”, kaže dr Dragan Milić, direktor ove Klinike. “I ne samo to, dvojica sjajnih mladih doktora sa nase klinike, dr Vladimir Stojiljković i dr Aleksandar Kamenov, ušli su u konkurenciju za izbor ne samo najboljeg rada već i najbolje prezentacije”, objavio je dr Dragan Milić na svojoj fejsbuk stranici.

Pre 12. godina dr Saša Živić i dr Dragan Milić krenuli su put Amerike, sada dr Stojiljković i dr Kamenov.

“Klinika za kardiohirurgiju ostvarila je fantasticne stručne rezultate, a sada smo na putu i vrhunske naučne verifikacije”, kaže dr Dragan Milić i dodaje da će se o ovim mladim ljudima tek čuti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com