Društvo

Naučite kako da sprovedete javnu nabavku. Seminar o novom Zakonu u Nišu

U Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih biće održan seminar o novom Zakonu o javnim nabavkama koji je stupio na snagu 1. januara, a počeo je da se primenjuje od 1. jula 2020. godine. Prema najavama organizatora seminar je prilika da se svi učesnici u postupcima javnih nabavki blagovremeno pripreme i upoznaju sa osnovnim novinama i rešenjima koje nam donosi novi Zakon, kao i sa načinom sprovođenja postupaka javnih nabavki prema novim pravilima koja ovaj zakon propisuje.

 

„Na ovaj korak održavanja seminara u NIŠU, navela nas je epidemiološka situacija vezana za kovid, jer lica iz unutrašnjosti nisu u mogućnosti da dolaze u Beograd i učestvuju u usavršavanju sa kredibilitetom. Upoznavanje sa novim zakonskim propisiam oni bi doprineli ličnoj nadogradnji svog profesionalnog znanja u cilju boljeg poslovnog uspeha“, ističu organizatori seminara.

Seminar je namenjen svim naručiocima koji sprovode javne nabavke i predstavnicima ponuđača koji učestvuju u javnim nabavkama, pravnicima, ekonomistima, računovođama, ovlašćenim državnim revizorima i internim revizorima, menadžerima, direktorima, rukovodiocima i odgovornim licima koja su direktno ili indirektno povezana s poslovima javnih nabavki, kao i svima koji žele profesionalizaciju u oblasti javnih nabavki.

„Učesnicima seminara obezbeđeni su: predavanje, obuka i savetodavna podrška predavača s dugogodišnjim iskustvom, sertifikat o završenoj obuci, radni materijal u elektronskom obliku, članstvo u Кlubu čitalaca uz 25% popusta na sva Glasnikova izdanja knjiga, savremeno opremljen prostor prilagođen potrebama održavanja seminara“, objašnjavaju.

O ovim temama govoriće Marina  Aksentijević, diplomirani pravnik, koja je iskustvo u oblasti javnih nabavki stekla radeći kao rukovodilac Grupe za praćenje postupaka javnih nabavki u Upravi za javne nabavke. Trenutno radi na poziciji šefa Odeljenja za javne nabavke u Javnom preduzeću „Skijališta Srbije“, kažu organizatori.

Zaiteresovani mogu da se prijave preko Regionalne kancelarije posrednika (www.rkp.rs); reg.kancelarijaposrednika@gmail.com ili na telefon 063/445 800

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com