Sport

Nauči i ti prve fudbalske korake – Nova škola fudbala Crveni Pevac

"KOD NAS SU SVI JEDNAKI"

Škola fudbala Crveni Pevac “REDSI “NIŠ je nova škola fudbala za dečake uzrasta od 6 do 12 godina. Osnivač kluba je Udruženje građana sa prebivalištem CRVENI PEVAC Niš, odakle potiče i sam naziv kluba.

“Prvi polaznici su deca iz kraja koja najčešće igraju fudbal na platou kod Lutkarskog pozorišta. Krenuli smo sa radom pre nešto više od dve nedelje i očekujemo nove polaznike. Termin za trening i upis tokom decembra  je subotom od 19 do 20 sati u sali Osnovne škole Sveti Sava. Upis je besplatan tokom ovog meseca. Od aprila meseca trening će se održavati na otvorenom terenu sa veštačkom podlogom pri istoj školi, a standardni termini treninga biće ponedeljak, sreda i petak od 20 do 21 sat”, kazali su iz ove škole fudbala.

“REDSI” poziva sve zainteresovane klince, koji vole fudbal, da dođu i pridruže se bojama njihovog kluba i da zajedno stvaraju pobede.

“Želimo da ponudimo dečacima najkvalitetnije uslove i školu u kojoj će sa velikim oduševljenjem učiti prve fudbalske korake, a samim tim je i broj polaznika ograničen”, poručuju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com