Društvo

Natkrivanje pijace “Krive livade” očekuje se krajem novembra, na proleće završetak radova

JKP "Tržnica" poziva Nišlije da idu na pijace "Ćele kula" i "Tvrđava" jer su prazne a roba se gomila

Iz JKP “Tržnica” kažu da dinamika završetka radova na pijaci “Krive livade” zavisi od vremena i uslova rada. Meštani tog dela grada mogu da očekuju da ovde mogu da pazare već u rano proleće naredne godine.

“Sve zavisi od dinamike radova, vremena i uslova za rad. Krajem novembra Nišlije mogu da očekuju krov, onda i stabilnu konstrukciju u decembru da sve bude pokriveno”, kaže za Niške Vesti rukovodilac sektora pijačne uprave i tehničkih poslova Nikola Ždraljević

U prethodnom periodu uklanjene su tezge i objekati sa platoa pijace. Tom prilikom razmontirano je oko 200 tezgi u proljoprivrednom i robnom delu pijace.

Foto: JKP Tržnica Niš

Mnogi prodavci su prešli na Trošarinsku pijacu, gde nema dovoljno kupaca, pa se roba gomila.

“Prodavci koji su godinama bili na Krivim livadama sada su na pijacama Ćele kula i Tvrđava, samo tokom trajanja ovih radova. Ja želim da pozovem stanovnike tih delova grada da odlaze na te pijace, jer su one prepune sa robom”, ističe Ždraljević.

U obilasku radova v.d. direktora JKP „Tržnica“ Goran Đorđević razgovarao je korisnicima usluga ovog preduzeća. Đorđević je informisao građane oko dinamike radova na rekonstrukciji pijace, dok je rukovodilac sektora pijačne uprave i tehničkih poslova Nikola Ždraljević zakupcima dao bliže podatke oko načina izdavanja tezgi i plaćanja zakupa za tekuću i narednu godinu.

Foto: JKP Tržnica Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sve pohvale za radnike Trznice koji su svakodnevno na pijaci i uklanjaju tezge. Takodje,pohvale i za rukovodstvo na celu sa Goranom koji su svakog dana na pijaci i razgovaraju sa gradjanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com