Izbori 2020PolitikaVideo

NATAŠA STANKOVIĆ prva na listi Gradske opštine Pantelej

Nosilac liste  “Aleksandar Vučić-Za našu decu” u Gradskoj opštini Pantelej je Nataša Stanković, koja je u ovoj opštini u prethodnom periodu bila u izvršnoj vlasti, kao većnica. Ona kaže da joj je čast i zadovoljstvo da bude prva na listi jedne tako velike političke organizacije kao što je to Srpska narpedna stranka.

 

“Već sam upoznata sa radom ju GO Pantelej, ali i sa svim problemima sa kojima se susreću naši građani. Ova opština je itekako bila otvorena za sve svoje stanovnike i bila im je na usluzi svakodnevno. Trudili smo se da u roku od 48 sati rešimo njihove probleme, ili ako nije u našoj nadležnosti, da ih usmerimo na druge relevantne institucije”, kazala je Stanković u intervjuu za Niške Vesti.

Ona ističe da stanovnike Panteleja najviše muče komunalni problemi.Ova opština imala je i veliki broj neasfaltiranih ulica, ali prema njenim rečima ta slika se polako menja.

Opširniju izjavu Nataše Stanković pogledajte u videu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ne neasfaltirane već NEOTVORENE! ZAGRADJENE OD STRANE STANARA! PRISVOJENE! A GOSPODA NE REAGUJE!
    UZAS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com