Kultura

Nastupom niških Mambi počinje Medijanino kulturno leto. Publiku će zabavljati i Željko Šašić i Tropiko bend

''Medijanino kulturno leto 2023'', koje Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje u Parku Sveti Sava, biće održano 15. i 16. avgusta.

Dvodnevni muzički program ovogodišnjeg „Medijaninog leta“ počeće u utorak, 15. avgusta, u 20 sati, nastupom niških Mambi, dok će u nastavku programa od 21.30 posetioce svetosavskog parka zabavljati Željko Šašić. Druge večeri, koncertom Tropiko benda, od 21.30 sat, biće završena ova tradicionalna manifestacija, koja svake godine okuplja više hiljada građana Niša i gostiju.

Prateća manifestacija ovogodišnjeg kulturnog leta u Medijani, je dečiji program, koji počinje u 18h i traje do 19h, a biće ispunjen radionicama slikanja i učenja starih zanata, kao što je bojenje figura, dekupaž tehnika, bojenje stakla, pustovana vuna / tkanje. Mališani će svoje radove moći da ponesu sa sobom.

“Ovom prilikom, našim najmlađima biće deljene knjige, Zbornik radova sa 14.Medijaninog festivala Dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, a za posetioce, a posebno mame, kompanija „Avon“ pripremila je prigodne poklone”, kazali su u GO Medijana.

Program i koncerti, u organizaciji najveće niške opštine, obeležje su parka Sveti Sava, u kojem tokom leta Nišlije provode veliki deo slobodnog vremena i deo su kulturne ponude Grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com