Hronika

Nastavljena potraga za Ninoslavom Jovanovićem

Za osumnjičenim Ninoslavom Jovanovićem, koji je na prevaru oteo dvanaestogodišnju devojčicu Moniku Karimanović, policija traga već petnaesti dan. Potraga se nastavila između Niša, Knjaževca i Svrljiga.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je danas da policija i dalje neumorno traga za zločincem koji je oteo devojčicu Moniku Karimanović. On se jutros na radnom doručku sa delom pripadnika MUP-a koji rade na pronalasku Ninoslava Jovanovića, zahvalio svim ljudima koji su i u ovom trenutku na terenu, a koji su i tokom prethodnih dana i praznika tragali za zločincem, kako bi ga priveli pravdi.

Osim u kuće i atare sela, policija kontroliše i u autobuse. Direktor policije Vladimir Rebić uputio je ranije apel roditeljima, da ne puštaju nigde decu samu.

Policija je takođe u više navrata apelovala da svi oni koji imaju vikendice ili napuštene kuće u tim krajevima Srbije, da ih obiđu.

Monika se još uvek nalazi u niškom Kliničkom centru, gde se oporavlja i još uvek nije poznto kada će biti puštena kući.

Malčanski berberin osumnjičen je za otmicu male Monike Karimanović, koja se oporavlja u niškom Kliničkom centru i stalnim je nadzorom lekara, psihologa i socijalnih radnika.

Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Alo ljudi pa on nije Rambo. Ne verujem ni vojsku da je sluzi. Onda ste nesposobni
    Kad sa ovakvim indijancem ovako prolazite sta biste sa ljudima koji su obuceni.
    Smena
    Ne treba po partijskoj liniji vec po znanju zaposljavati ljude Vucicu i ostala njegova svito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com