Društvo

Nastavljena podela paketa najstarijim Palilulcima

Gradska opština Palilula nastavila je, u subotu kasno popodne, podelu robnih paketa pomoći penzionerima, kod Starog groblja, koja je bila prekinuta sinoć posle vređenja volontera Palilule, Medijane i Panteleja od strane nepoznatih mladića koji su pretili da izazovu incident, saopštila je ova opština.

I narednih dana, paketi prehrambenih proizvoda i kućne hemije, koje je Grad Niš obezbedio za sve kategorije penzionera čiji iznos penzije ne prelazi 30.000 dinara, stizaće na adrese najstarijih Palilulaca.

 

“Niko i ništa nas neće sprečiti da pomažemo”, ističu u Gradskoj opštini Palilula.

Da podsetimo, stanovnici koji žive nadomak Starog groblja obavestili su medije da se u njihovom kraju okuplja grupa sa namerom da u na krovovima zgrada pali baklje, kao odgovor na buku koju građani koji su protiv režima prave svako veče u više gradova u Srbiji. Nezvanično su rekli Niškim Vestima da je dolazila i policija, a da do takozvane bakljade nije došlo jer stanovnici nisu dali nepoznatoj grupi mladića da koristi prostor u njihovim zgradama. Šta se tačno desilo, policija nije još uvek saopštila.

Prvomajski aplauz i “buka” u Nišu. Policija sprečila bakljadu (video)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Kakvi foliranti i lazovcine…pa koga ste nasli da pravite na budale….lik na slici sa kutijom SNS-ovac koji radi u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje(kancelarija br.8 za one koji hoce da provere) a gospodja na slici sa papirima SNS-ovka koja je radila u Nacionalnoj sluzbi za zaposlavanje a sada su je udomili u drugoj drzavnoj instituciji…kakvi ste Vi licemeri i lazovcine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com