Društvo

Nastavlja se uređenje školske okoline na teritoriji GO Medijana – Novi tereni i više zelenila za srednjoškolce

Gradska opština Medijana u saradnji sa udruženjem građana „Eden“ nastavila je započeto oplemenjivanje dvorišta srednje Ekonomske škole u Nišu, zasađivanjem sadnica ukrasnih četinara, čime je prostor, u kojem borave i učenici Ugostiteljsko-turističke i Pravno-poslovne škole, dobio potpuno novi izgled.

Pored uređenja zelenih površina, atraktivniji, novi izgled, dobili su i tereni za košarku i mali fudbal, čime je olakšana realizacija sportskih aktivnosti.

Foto: GO Medijana

„Pored uređenja zelenih površina, Gradska opština Medijana uredila je i terene za mali fudbal i košarku, obeležavanjem terena, farbanjem konstrukcije i postavljanjem koševa i mreža“, izjavio je član Veća Gradske opštine Medijana, Ivan Nikolić. Nikolić je podsetio da je opština Medijana prošle godine uredila deo dvorišta u Ekonomskoj školi, postavila dve pametne klupe, koje za razliku od “običnih” klupa, imaju mogućnost punjenja uređaja i besplatnog interneta.

Direktor Ekonomske škole, Vlada Kuzmanović, zahvalio je Gradskoj opštini Medijana na saradnji i na tome što je prostor, u kom mladi provode dosta vremena, učinila prijatnijim. Kuzmanović je iskoristio priliku i pozvao sve zainteresovane, buduće učenike Ekonomske škole, da dođu i posete ovu školu.

Uređena i ozelenjena dvorišta, sadnjom preko 1000 sadnica ukrasnih četinara, proteklih godina, dobilo je više vrtića niške „Pčelice“ i veliki broj osnovnih i srednjih škola na teritoriji najveće niške opštine.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com