Društvo

Nastavlja se izgradnja vodovoda u naselju „Šljaka“

Pomoćnica gradonačelnice Niša Vladislava Ivković najavila je da bi uskoro veliki problemi sa vodosnabdevanjem stanovnika naselja Šljaka trebalo da budu rešeni.

Ivković je na konferenciji za novinare u Gradskoj kući kazala da je potpisano svih pet ugovora koji su neophodni za završetak radova na vodovodnoj mreži u tom naselju.

Takođe je kazala da su predstavnici grada obišli nedavno naselje „Šljaka“ i upoznali se sa velikim problemima sa kojima se suočavaju stanovnici zbog neizgradjene vodovodne infrastrukture.

„U Livadskoj ulici u toku je izdavanje tehničke dokumentacije i dobijanje konačne upotrebne dozvole kako bi sugradjanima koji tamo žive omogućili priključenje na vodovodnu mrežu. Zaključen je i ugovor o rekonstrukciji vodovodne mreže u Vrbaskoj ulici, na teritriji opštine Pantelej“, rekla je Ivković.

Projektna dokumentacija za Vrbasku ulicu, dodala je Ivković, je gotova čime su se stvorili uslovi da se udje u proceduru izbora izvodjača radova na tom potezu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com