Hronika

Nastavak suđenja za nesreću na naplatnoj rampi „Doljevac“

Nezvanično, na sutrašnjem ročištu biće iznete završne reči

Suđenje vozaču “Koridora Srbije” Dejanu Stanojeviću za nesreću na naplatnoj rampi “Doljevac” u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a pet osoba je povređeno biće nastavljeno sutra, 8. marta u Osnovnom sudu u Nišu.

Nezvanično, na sutrašnjem ročištu biće iznete završne reči.

Nesreća na naplatnoj rampi „Doljevac“ dogodila se 31. januara 2019. godine, kada je automobil „škoda superb“ preduzeća „Koridori Srbije“ velikom brzinom uleteo u prostor naplatne rampe gde su dva vozila već stajala. Medju povređenima u udesu nalazili su se i direktor “Koridora Srbije” Zoran Babić, sestra nastradale Stanike, Mirjana Aleksić i njen suprug. Tužilaštvo je zatražilo da se okrivljenom Dejanu Stanojeviću izrekne zatvorska kazna od pet godina i da mu u istom periodu bude zabranjeno upravljanje motornim vozilom.

Sam Stanojević se na prvom ročištu, održanom 22. novembra 2019. godine, izjasnio da delimično priznaje izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. Stanojević je rekao da jeste brzo vozio, ali da je nesreći kumovala i magla i poledica na kolovozu.

Početak sutrašnjeg ročišta zakazan je za 12 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com