Hronika

Nastavak suđenja Malčanskom berberinu

Pred Višim sudom u Nišu sutra bi iz drugog pokušaja trebalo da se održi pripremno ročište pred suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu M.K. iz sela Suvi do.

Pripremno ročište trebalo je da se održi 29. maja ali je odloženo jer je utvrđeno da optuženom u fazi istrage nije bilo omogućeno da se upozna sa sadržinom mišljenja Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, kojim je veštačena njegova uračunljivost.

U svojstvu oštećenih prisustvovali su roditelji devojčice, koji su rekli da očekuju maksimalnu kaznu za otmičara “kako bi bili mirni svi roditelji. Javnost je potpuno isključena sa suđenja.

Više javno tužilaštvo u Nišu optužnicu protiv Jovanovića podiglo je krajem marta, ali zbog zaštite interesa devojčice nije saopštena pravna kvalifikaciju krivičnog dela za koje se tereti.

Počelo suđenje Malčanskom berberinu. Roditelji traže maksimalnu kaznu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com