Servisne

Nastavak radova u selu Ljuberađa

Voda izbija na površinu na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Ljuberađa.

Popravka kvara u naselju Branko Bjegović 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici dr Veselina Krajačića kod broja 79. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

Nastavak radova u selu Paljina
Tokom dana se planira završtak radova u selu Paljina. Zbog rekonstrukcije dela vodovodne mreže, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Intervencija u naselju Nikola Tesla 
Došlo je do kvara na Studenskom cevovodu u Zaplanjskoj ulici, kod Kutinske reke. Zbog popravke vodovodne mreže, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u u naselju Brzi Brod – Dobrivoja Đorđevića 3, u selu Čokot – Mramorska 1 i Maršala Tita 13, u Niškoj Banji – Ženevska 1B i Vidoja Jovanovića 26 i 31, u naselju Čamurlija – Vojvode Dobrnjca, u Knez Selu – Vojnika Bojana Baltića, u selu Medoševac – Ivana Krstića Belog 6, u Novom Selu – Save Petrovića 14, Bubanjski heroji 120 i Milorada Aleksića 7, u selu Mezgraja – Koče Popovića 4, u selu Vrtište – Pobede 9, u selu Sečanica, Rudnička 12B, u selu Popovac – Vojnika Milovana Jovanovića 35, u selu Medoševac – Trg Republike 62, Dubrovačka 36, Gabrovački put 3 (III/5) i 28b i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Hajduk Veljkovoj ulici, na Obilićevom vencu i bulevaru Sv. Pantelejmona.

Ispiranje ulične mreže u ulici Vojvode Gojka (kod Palilulske rampe).

Ispitivanje funkcije slivnika zbog asfaltiranja u ulici Pariske komune.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com