Servisne

Nastavak radova u selu Lalinac

Nastavljaju se radovi u selu Lalinac u Niškoj ulici kod broja 90. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Lalinac.

Kvar na mreži  u Drainčevoj ulici

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Drainčevoj ulici kod broja 25. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Drainčevoj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama Uroša Dinića, Suvoborskoj, Starine Novaka, Banjalučkoj i Ljutice Bogdana.

Popravka  kvara  u Limskoj uliciVoda na površini, potreban je iskop u Limskoj ulici kod broja 16a. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Limskoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama Udarničkoj, Bitoljskoj, Pećkoj, Palih boraca i delu Borske ulice.

Popravka mreže u ulici  Dimitrija Tucovića

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 149. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru između dva kružna toka.

Nastavak  radova  u naselju Milka Protić

Nastavljaju se radovi u naselju Milka Protić u Trećoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje ostaje u prekidu do 15 časova u delu Treće ulice.

Popravka kvara u selu  Mezgraja 

Voda otiče u dvorište korisnika, potrebno je raskopavanje u selu Mezgraja u Prvomajskoj ulici kod broja 6. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Prvomajskoj ulici.

Kvar na vezi u naselju Suvi Do

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u naselju Suvi Do u ulici Sime Krstovića kod broja 28. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Sime Krstovića.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama Jovana Babunskog 2a, Kosovska 28, Milenka Stojkovića 19, Dimitrija Tucovića 10, Trebinjska 99 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na pomenutim lokacijama.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulici Dragoljuba Petrovića Timošenka.

Ispiranje ulične mreže u ulici Sime Dinića (Novo Selo).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com