Servisne

Nastavak radova u selu Dolac

Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi u centru sela Dolac. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Dolac.

Popravka kvara u selu Supovac  

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac u ulici Svetog Lazara bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Supovac.

Popravka kvara u selu Donje Međurovo 

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Veljka Vlahovića kod broja 31. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Veljka Vlahovića ali je moguć je prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

Planirane intervencije u selu Medoševac

Planiraju se radovi u selu Medoševac u ulicama Niške Gradine kod broja 41 i Topličkoj kod broja 4. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Medoševac i Popovac.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Jovana Ristića 43, Jovana Babunskog 1, Rentgenova 12, dr Milenka Hadžića 2, Stevana Kaćanskog 5, u selu Hum – Vukadina Stevanovića 12, Dragiše Cvetkovića 32G, Milenka Stojkovića 10, Rasadnik 1, Babičkog odreda 47, Šabačka 1a, Knjaževačka 73, Stojana Andrića 31, Petra Aranđelovića 24, Justina Popovića 19, u naselju Gornja Vrežina – Generala Koste Protića bb, Belopalanačka I prilaz 11, Partizanskih kurira 1A, Pane Đukića 10, Žikice Jovanovića Španca 52 na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na bulevaru Nemanjića, Knjaževačkoj ulici i IX brigade (Hala Čair).

Usisavanje šahte i otpušenje preliva u radnoj zoni Donje Međurovo.

Rad cisterne na zahtev u KC Niš.

Provera poklopca šahte u ulici generala Milojka Lešjanina 47.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com