Servisne

Nastavak radova u Gornjem Matejevcu

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama u gradu:

Popravka mreže u naselju Milka Protić 

U planu je osposobljavanje deoničnog šibera u naselju Milka Protić u ulici Leoni 6. Zbog radova na vodovodnoj mreži vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u naselju Milka Protić i KPZ Niš.

Radovi na mreži u selu Gabrovac 

Tokom dana obavljaće se radovi na pumpnoj stanici u selu Gabrovac. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u centru sela ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila na bulevaru 12. Februar 159, u selu Gabrovac – Pobede 80 i Nišavska 5, u Bubanj Selu – Maršala Tita 100, u naselju Branko Bjegović – Cara Konstantina 8, Svetosavska 16, u Knez Selu – Sanatorijumska 20, u selu Mramor – Velikog Župana bb, u Bubanj Selu – 7. Juli 10, Ovčepoljska 62a, Đerdapska 34, 35 i 91, Majakovskog 65, Drugog Srpskog ustanka 24, Južnomoravskih brigada 10/a i 28/a, Milana Mirčića 2, Vase Čarapića 67, u naselju Pasi Poljana – 1300 kaplara 88, u Niškoj banji – Čegarska 8, u naselju Gornji Matejevac – Stanoja Glavaša 2, u Niškoj Banji – Carigradska 35, u naselju Suvi Do – Bulevar Svetog Cara Konstantina – „Kuzman“ doo, u naselju Nikola Tesla – Rade Končara 27 i Niška 47 i 69, na bulevaru Nemanjića 1 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na Bulevaru dr Zorana Đinđića i ulici Vojvode Putnika.

Usisavanje priključne veze i provera priključka u ulici Ilindendskoj 46.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com