Društvo

Nastava na fakultetima u Nišu u drugom semestru verovatno kombinovana

Prorektor za nastavu Univerzitata u Nišu Vlastimir Nikolić rekao je da će fakulteti u Nišu verovatno započeti drugi semestar kombinovanom nastavom, ali nije isključeno da se to promeni tokom semestra ukoliko broj zaraženih bude mali.

“Očekujemo na sednici Senata Univerziteta informaciju kako će koji fakultet raditi, da li će preovladavati onlajn nastava ili uživo. Nama i svim fakultetima je cilj da što veći deo nastave bude uživo, ali samo ukoliko epidemiološka situacija to dozvoljava”, izjavio je Nikolić.

Prema njegovim rečima, fakulteti se prilikom donošenja odluke o nastavi rukovode preporukama nadležnih organa, time koliko studenata imaju i kakve su im prostorne mogućnosti. Dodao je da još ima vremena da fakulteti odluče o tome kako će se nastava odvijati, s obzirom da je ispitni rok još u toku. Univerzitet u Nišu ima 14 fakulteta i oko 24.000 studenata

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com