DruštvoLica Niša

Naružena natpisom nedavno popravljena fontana u parku “Čair”

Fontana u čairskom parku rekonstruisana je nedavno, a samo mesec dana nakon što je pustila prve vodene slapove, već je naružena natpisom. Ono što je neophodno parku Čair je čuvar i video-nadzor, više puta su ponavljale gradske vlasti, a sada vidimo da samo tako možemo da sačuvamo ono što je namenjeno našim najmlađim sugrađanima.

 

“Teško je pronaći pravu reč kada vidite da izgrađeno i popravljeno, koje služi svima nama, bude polomljeno i naruženo. Tako je i sada, kada vidim slike išarane fontane na Čairu koju smo nedavno popravili i ruglo pretvorili u prijatan kutak za igru i odmor. Moramo da zaustavimo huligane, a možda i njihove duhovne mentore. Možemo mi to uz pomoć naših sugrađana koji vole svoj grad. Nas je mnogo više od onih koji potpisuju svoj odnos prema gradu u kome žive.”, napisala je na zvaničnoj fejsbuk stranici gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Pojedini parkovi u Nišu čekali su na rekonstrukciju više od 30 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Pocinioca pronaci i javno debelo kazniti! Policija relativno lako moze da sazna ciji je ovo nadimak ili sta vec. Raspitati se po svim skolama i mestima ko moze da pomogne da se uhvati sto pre i privede

    1. Apsolutno!!! Sasecati u korenu ovakvo divljaštvo i vandalizam. Ovo čine najprimitivniji i najgori, ne dozvoliti da nadvladavaju. Kažnjavati bez ikakvih olakšavanja i opravdavanja.

      1. Ne treba im zameriti???
        Tebi fali po koja daska u glavi, izgleda.
        Pre su postojali DOMOVI za maloletne delikvente. Sad se izgleda oni opravdavaju pa mogu da rade sta/gde hoce.

      2. Ne treba zameriti nevasptanoj deci i huliganima???? Alo… Koji je tvoj problem prijatelju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com