DruštvoRegion

Narodni poslanik traži rekonstrukciju nastavka Knjaževačke ulice (VIDEO)

Narodni poslanik iz Svrljiga Milija Miletić zahteva hitnu i kompletnu rekonstrukciju puta-nastanak Knjazevačke ulice na teritoriji Gradske opštine Pantalej i to od raskrsnice u niškom naselju Donja Vrežina ka Malčanskoj petlji u dužini od 6 km, gde je procenjena vrednost radova na oko 170 miliona dinara.

“Ovaj put je još 2010. godine prebačen na održavanje Nišu. Put je nacionalnog karaktera i prebacivanje na Niš nije bio dobar potez. Tražim da se što pre uradi rekonstrukcija dela puta u dužini od 6 km. Ništa ozbiljnije nije rađeno već 20 godina, put je veoma frekventan i biće u narednom periodu”, rekao je Miletić.

On najavljuje izgradnju naplatne rampe kod Malčanske petlje.

“Više neće moći da se ide zaobilazno od magistralnog iz dela koji dolazi iz Svrljiga ide preko auto-puta i tako zaobilazi deo nastavka Knjaževačke ulice ka petlji, tada će morati da se plaća putarina”, rekao je narodni poslanik iz Svrljiga.

Ovaj put bitan je kako za Nišlije i meštane niških sela sa teritorije GO Pantalej, tako i za Svrljižane, Knjaževčane i čitav jugoistok Srbije.

“Taj deo puta vratiti u nadležnost JP “Puteva Srbije”, ubrojati u priorite niške Direkcije za izgradnju grada ili da se zatraži finansijska pomoć od JP “Puteva Srbije”, završio je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com