Društvo

Narodni poslanik sa jagnjetom u naručju čestitao Svetog Nikolu (VIDEO)

Miletić: Selo moje najlepše na svetu

Narodni poslanik iz Svrljiga Mlija Miletić neretko pomaže kada je posao na polju i u štali u pitanju. U svom rodnom selu Plužine nadomak Svrljiga ovog jutra pomagao je da jedno jagnje dođe na svet.

“Bilo je teško, malo me je namučila majka. Kada u naručju ovako držim jagnje sva ta muka se zaboravi. Ja volim da pomognem kada god sam tu jer pre svega volim selo”, kaže za Niške Vesti Miletić.

On dodaje da je ovo još jedna prinova u selu Plužene.

“Selo moje najlepše je na svetu. Svrljiška ovca, svrljiški sir, svrljško jagnje, belmuž i ljudi iz Svrljiga su najbolji na svetu”, tvrdi uz osmeh Miletić i poziva ljude da posete ovo simpatično svrljiško selo.

Narodnog poslanika je velika slava Sveti Nikola zatekla u rodnom selu a on je iskoristio priliku da čestita vernicima Srpske pravoslavne crkve praznik.

“Srećna slava Sveti Nikola svim pravoslavnim vernicima, neka nam je ova naredna 2021. godina rodna i blagodarna kako na njivi tako i u kući”, završio je je MIletić

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com