Region

Narodni poslanik Milija Miletić tražio veća ulaganja na jugoistoku Srbije

Narodni poslanik iz Svrljiga Milija Miletić ponovo je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije ukazao na sve probleme sa kojima se suočavaju građani jugoistoka zemlje.

On je govorio o aktuelnim problemima sa poplavama sa kojima se suočavaju pre svega poljoprivrednici. Istakao je takođe da je veliki problem oko izvoza za Rusku Federaciju, Belorusiju i Kazkstan, kada je roba animalnog porekla u pitanju i tražio da odgovorni budu kažnjeni.

“Tražio sam veća ulaganja na jugoistok Srbije u male opštine i sela i što pre početak izgradnje pruge. Trazim i da se što pre završi rekonstrukcija magistralnog puta od Zaječara ka Knjaževcu jer je u katastrofalnom stanju, da se uradi i osvetli Malčanska petlja i da se uradi rekonstrukcija puta od Malčanske petlje ka Knjaževačkoj”, rekao je Miletić

On je podsetio da treba uraditi po već urađenom projektu još jedan put od Malčanske ka Niškoj Banji, a taj put bi bio još jedan ulaz u Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com