Region

Narodni poslanik Milija Miletić i od direktora Puteva Srbije tražio izmeštanje naplatne rampe

Narodni poslanik Milija Miletić sastao se u Beogradu  sa direktorom JP ,,Putevi Srbije” Zoranom Drobnjakom i zatražio od njega da se sadašnje rampe oko Niša zadrže i da auto-put oko gradske zone grada Niša ostane slobodan za saobraćaj bez naplate putarine u toj zoni..

“Buduću petlju ,,Malča” treba pomeriti prema Bancarevu, sa leve strane reke Nišave, i tu naplaćivati putarinu za auto-put”, rekao je Miletić na sastanku.

On je istakao da bi Svrljižanima i građanima cele Timočke Krajine umnogome olakšalo putovanje i smanjilo vreme dolaska i odlaska do željene destinacije i da je upravo zbog toga krenuo sa potpisivanjem potpisa peticije.

“Potrebno je izgraditi deonicu puta od Proseka do Malčanske petlje dužine oko 2,2 km i na taj način omogućiti građanima koji putuju u pravcu Bele Palanke i Pirota, a dolaze iz pravca Svrljiga i Timočke Krajine skraćenje puta za desetak kilometara”, istako je narodni poslanik i dodao da bi vozači bili prinuđeni, izgradnjom petlje Malča, da se kreću zaobilaznim putem kroz grad Niš i Nišku Banju.

https://www.facebook.com/mileticmilija/videos/565962233889714/

Miletić je ponovo potencirao i hitnu rekonstrukcija puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, do ulaza u grad Niš u dužini od 6,1 km.

“Ova trasa je dosta oštećena i ima veliki broj udarnih rupa. Odvijanje saobraćaja na ovoj deonici puta je nebezbedno”, poručio je Miletić zahtevajući da se što pre uđe u proces rekonstrukcije ovog puta.

Inače, ovu inicijativu potpisalo je na hiljade građana u prethodnom periodu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com