Politika

Narodni poslanik Miletić: Internet na putu do Stare planine i sela (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić iz Svrljiga često u obraćanjima u Narodnoj skupštini govori o razvoju ne samo Svrljiga već i čitavog jugoistoka Srbije.

Na sednici koja je održana krajem minule nedelje postavio je nekoliko poslaničkih pitanja. Ono što je ovog puta bilo najvažnije jeste da je nakon završene saobraćajnice do Babinog zuba i Stare planine, ostalo samo to da se još ova deonica pokrije mobilnim signalom, jer je on sada ovde dosta slab i na pojedinim mestima ga i nema. Miletić je pozvao srpske operatere mobilne telefonije i internet provajdere da ponude rešenje.

Foto: Marko Miladinović

“Ukoliko ne pokrijemo mobilnom telefonijom ovo područje, radićemo na tome da obezbedimo besplatan internet za sve koji prolaze ovuda. Cilj nam je da naši gosti budu zadovoljni i da nam ponovo dođu. Da iz ovih naših lepih krajeva šalju slike i informacije”, kaže Miletić.

On dodaje da će se uporedo raditi i na uvođenju internet mreže u svrljiškim selima, gde god ima potrebe za tim.

Baš takve vesti za sada stižu iz kompanije ‚‚Exe-net“ koja je ponudila pomoć Opštini Svrljig u vidu postavljanja opreme kojom će biti omogućena internet veza na lokacijama gde nema mobilne i druge mreže, a internet će biti potpuno besplatan za sve korisnike, kaže Miletić.

https://www.youtube.com/watch?v=kcQu2rzApkg&feature=share

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com