Izbori 2020Politika

Narodna stranka smatra da režim stvara privid diskontinuiteta u odnosu na loša rukovodstva

Izbori 2020.-Nakon što je Srpska napredna stranka u Nišu podnela listu kandidata za lokalne izbore iz Narodne stranke poručuju da su znali da je Srpska napredna stranka nezadovoljna načinom na koji Darko Bulatović vodi grad i da kao rezultat neće biti nosilac liste na narednim izborima, ali dodaju da ono što nisu znali jeste da je SNS nezadovoljan radom svih predsednika opština.

“Pomenutim personalnim promenama, režim će pokušati da stvori privid diskontinuiteta u odnosu na rukovodstvo koje je u proteklom mandatu neuspešno vodilo Grad i Gradske opštine. Drugim rečima, promenom pakovanja građanima žele da prodaju isti, provereno loš proizvod”, poručuje Dragan Stojadinović poverenik Narodne Stranke u Nišu.

 

Druga novina, dodaje Stojadinović, jeste činjenica da će nosioci gotovo svih listi (Niš, Medijana, Palilula, Pantelej i Crveni krst) biti žene. On ističe da Narodna stranka pozdravlja veće prisustvo žena u politici, ali veruje da povećanim prisustvom žena, SNS pokušava da prekrije svoj, kako je naveo, progresivno represivni karakter.

Stojadinović smatra da to dovodi do najvećeg problema, a to je prema njegovim rečima činjenica da građani koji glasaju za Srpsku naprednu stranku, neće znati za koga su glasali, već će o svemu odlučiti vrh stranke.

“Narodna stranka smatra da Niš zaslužuje bolje i da je bojkot narednih izbora jedini način da dođe do suštinskih promena koje građani zaslužuju”, zaključuje Stojadinović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com