DruštvoHronika

Naredne subote u Nišu novi protest protiv bahatih vozača. Virijević poručio da su svi saobraćajni policajci na terenu

Gradjani Niša koji apeluju da se stane na put bahatim vozačima najavili su novi protest za narednu subotu, 16. januar, na Bulevaru Medijana na mestu na kojem je automobil “audi” usmrtio Andreja Prekljušaja (12) i Dejana Ilića (48).

Nakon blokade saobraćaja na Bulevaru Medijana i protestne šetnje Vizantijskim bulevarom i Bulevarom Nemanjića učesnici protesta juče su šetnju završili ispred sedišta saobraćajne policije u Nišu.

Okupljenima se obratio načelnik Policijske uprave u Nišu Slaviša Virijević i istakao da su svi saobraćajni policajci na terenu i da policija u Nišu sada nema ni jednog saobraćajnog policajca na odmoru.

Virijević je rekao da niška policija maksimalno profesionalno obavlja svoj posao, ali da “ne postoji ta policija koja može da pokrije sve ulice u gradu”.

On je rekao da apeluje na sve vozače da maksimalno poštuje propise.

Učesnici protesta zatražili su od načelnika niške policije da utiče na ozbiljnije kažnjavanje bahatih vozača i da se nešto promeni u kontroli saobraćaja nakon poslednje u nizu nesreća.

Andrej Prekljušaj i Dejan Ilić nastradali su 4. januara u 20,40 časova kada je “audi” kojim je upravljao Nemanja S. (19) iz Beograda izleteo sa kolovoza i “pokosio” ih na trotoaru.

Osnovni sud u Nišu odredio je osumnjičenom Nemanji S. pritvor do 30 dana, a na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu on se branio ćutanjem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nemanjn otac je bivsi policajac. Nakon nesrece Nemanjn je pozvao oca. Po njegovim insrtukcijama pobegao je mesta nesrece. Dolazi Vulin i Rebic u Nis hitno po naredbi Vucica da peglaju nastali problem. Inace Nemanjn otac je kumovao rusenju Sava male. Vucic ga je unapredio u direktora komunalne policije grada Beograda. Ukoliko Nemanja bude osudjen isplivace sve o Sava mali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com