Sport

Napredak i Radnički podelili bodove u Kruševcu

Niški Radnički podelio je bodove sa Napretkom u Kruševcu (3:3) u meču 36. kola Superlige Srbije.

Već na samom početku meča domaći igrači poveli su golom Ruševića. Usledilo je izjednačenje, a za 1:1 pobrinuo se Riota Noma koji je postigao pogodak. Napredak ponovo beži Nišlijama za jedan gol (2:1) 24. minut Ndiaje, sledi i izjednačenje i 2:2 u 36. minutu, gol je postigao Grbić. Na odmor se otišlo rezultatom 3:2 za koji je zaslužan Ivanović pred sam kraj prvog dela igre. Konačan rezultat ovog meča sa puno golova (3:3) postavio je Petrović u 84. minutu. Niški Radnički i Napredak iz Kruševca i u prvom delu sezone odigrali su nerešeno 3:3 na stadionu Čair u Nišu.

“Publika je mogla da uživa u meču i vidi šest golova. Čestitam Napretku i mojim igračima na fer i korektnom meču, zaista je danas bilo lepo biti akter ove utakmice. Nadigravali smo se sve vreme i bitno je što smo ostali neporaženi. Mi se sada okrećemo utakmici sezone koja nas čeka u sredu protiv Partizana, u kojoj ćemo dati sve od sebe da se po prvi put u istoriji plasiramo u finale Kupa. Mi smo danas iskoristili priliku da pružimo šansu i nekim mlađi igračima i sačuvamo svežinu tima za sredu”, rekao je u Kruševcu Dragan Šarac, pomoćni trener Radničkog.

Naredne nedelje niški tim očekuje istorijski važna utakmica koju će igrati na niškom Čairu sa Partizanom za finale Kupa Srbije. Revanš utakmica zakazana je za sredu 15. maj od 20 sati. Niški tim ima zaostatak (0:1) iz prve utakmice u Beogradu. Nešto ranije u 17:40 časova tog dana u Lučanima sastaju se Mladost i Crvena zvezda, a crveno-beli imaju prednost 4:1 iz prvog meča. Titulu pobednika Kupa Srbije brani Partizan.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com