Društvo

Napravi prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu

Konferencija Novi lideri u Naučno-tehnološkom parku

Mladi od 18 do 30 godina koji žele razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu mogu to da naučena radionicama o HR-u i projektnom menadžmentu na koferenciji Novi lideri koja će se održati 16. novembra u Naučno – tehnološkom parku od 11 sati. Učešće je besplatno.

Tema ovogodišnje konferencije je Autentično liderstvo-početak promene.

Cilj konferencije je da podstakne mlade da razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu.

Radionice o HR-u i projektnom menadžmentu koje drže stručnjaci iz kompanija Lilly, Dual Soft i Foundever kao i priče inspirativnih govornika Milica Ličina Čalija, Marko Jovašević i Snežana Đurić.

Tokom novembra, u pet gradova Srbije održavaće se konferencija Novi lideri (New Leaders Conference) koja je projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC.

“Od posebnog značaja jeste upavo i prilika za networking sa kompanijama koje drže radionice. Networking je prilika za mlade da ostvare kontakte, pričaju o profesijama, više se informišu o svojim strukama i iskoriste te kontakte za sebe u budućnosti. Autentičnost je liderstvo novog doba i u teoriji predstavlja najviši i najmoćniji nivo pozitivnog uticaja. Mladima je iz dana u dan potrebno sve više prostora za razvijanje ovakvih kvaliteta”, kazali su organizatori.

Više detalja možete na Instagram stranici, dok prijavu možete izvršiti popunjavanjem forme  OVDE. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com