Društvo

Napišite priču o prijateljstvu i učestvujte na konkursu EU info kutka

EU info kutak u Nišu u cilju obeležavanja Međunarodnog dana prijateljstva poziva sve zainteresovane ljude da pošalju svoju kratku priču o prijateljstvu i osvoje nagrade za sebe i svog prijatelja ili prijateljicu.

 

 

„Potrebno je da nam do 29. jula pošaljete priču (250 do 500 reči) koja opisuje vašeg prijatelja ili prijateljicu uz jednu zajedničku fotografiju koja ilustruje vaše prijateljstvo. Tekst i fotografiju pošaljite EU info kutku u Nišu na e-mail adresu officenis@euinfo.rs uz naznaku za koju kategoriju se prijavljujete“, poručuju u EU info kutku.

Na kraju konkursa u EU info kutku izabraće najbolje prijatelje u četiri kategorije:

Najzabavniji prijatelj

– Najlojalniji prijatelj

– Najhrabriji prijatelj

– Prijatelj iz detinjstva

Biće odabran po jedan pobednik u svakoj kategoriji, koji će dobiti vaučere u knjižari za prijatelja i sebe. Imena dobitnika EU info kutak će objaviti 30. jula, na Međunarodni dan prijateljstva.

“U vremenima kao što su ova danas najvažnije je okružiti se pravim prijateljima, a još važnije pokazati im da su nam bitni. Setite se nekih od posebnih događaja, zajedničkih uspomena, putovanja, izlazaka sa svojim prijateljima i opišite u kratkom tekstu”, kažu u EU info kutku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com