Hronika

Napali dostavljača hrane, pretukli ga i oteli mu torbu

Nepoznata lica napala su sinoć dostavljača hrane i ukrali mu torbu, potvđeno je Niškim Vestima u Policijskoj upavi u Nišu. U policiji kažu da intenzivno rade na pronalaženju počinioca.

 

Foto: privatna arhiva

“Policijskoj upravi u Nišu je prijavljeno da su nepoznata lica napala i ukrala torbu sa hranom dostavljaču u jednom naselju u Nišu. Policija je odmah izašla na lice mesta i intenzivno radi na identifikaciji počinioca ovih dela i na utvrđivanju svih okolnosti događaja. “, kazali su u policiji.

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš kažu da je dvadesetjednogodišnji mladić M.N. primljen noćas deset minuta iza ponoći.

“On je dovežen u Urgentni centar Niš sa povredama glave. Nakon dijagnostike i ukazane lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje”, istakli su u niškom Kliničkom centru.

Kako nezvanično saznajemo sve se dešavalo u naselju Pantelej. Grupa osumnjičenih je dostavljača hrane provocirala, a zatim i otela torbu u kojoj je nosio hranu. Ističu da je mladić imao i vidne povrede.

“Videli smo da su mu usta bila otečena i krvava, šta se desilo zaista ne znamo”, kažu očevici iz ovog dela grada.

Kažu još i da su čuli da su ti mladići koji su prebili dostavljača iznajmili stan kako bi u njemu pravili žurku.

Foto: privatna arhiva

O slučaju je obavešteno Osnovno janvo tužilaštvo u Nišu, rad na slučaju je u toku

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com