Hronika

Napadnuti volonteri Gradske opštine Medijana

Volonteri Gradske opštine Medijana Ivan Veličković i Nenad Stojiljković verbalno su napadnuti u Ulici Majakovskog u Nišu, dok su delili novčanu socijalnu pomoć i pakete koje je za penzionere obezbedio Grad Niš, saopštila je ova opština.

Grupa muškaraca pretila im je da će da će im oteti pakete, unosila im se u lice i uzvikivala neprimerene povike.

“Sada, kada je vanredno stanje prošlo na terenu se suočavaju sa huliganima, koji žele da odgovorne i vredne ljude spreče u poslu za bolji život svih. Ovom prilikom naglašavamo da nas ništa neće sprečiti da radimo za sve naše građane, pre svega za našu decu i da gradimo lepšu i sigurniju Medijanu i Grad Niš!”, ističe se u saopštenju koje je potpisao predsednik opštine Nebojša Kocić.

U saopštenju podsećaju da ovo nije jedini napad na volontere na teritoriji Grada Niša. Današnji incident prijavljen je nadležnim organima.

Od marta kada je uvedeno vanredno stanje volonteri najveće niške opštine pomagali su građanima Niša, kako bi im olakšali život, rizikujući svoje i živote svojih najbližih, zaključeno je u saopštenju GO Medijana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Обзиром за ког “волонтирају” и ко их плаћа, и њих и те “добротворне” пакете, добро да нису још горе прошли…..

    1. Idi proveri,ta dva volontera niko ne placa,jedan je dobrovoljni vatrogasac a drugi nezaposleno lice.Obojica su od pocetka vanrednog stanja na terenu i pomazu svima.Svi ste junaci u komentarima a niko nije smeo da dodje da pomogne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com