DruštvoSport

Nakon v.d. statusa, Branka Aranđelović direktorka SC “Čair”

Branka Aranđelović, dosadašnja v.d. direktorka sportskog centra “Čair”, na današnjoj Sednici Grada, imenovana je za direktorku sa punim mandatom, izjavio je predsednik Skupštine, dr Boban Džunić.

“Branka je do sada obavljala i vršila dužnost direktorke Sportskog centra “Čair”, a prema mišljenju svih nas koji su dali predlog, odnosno upravnog odbora, ona je do sada izuzetno dobro i kvalitetno obavljala svoju dužnost, tako da zaslužuje da bude u stalnom mandatu”, kazao je dr Džunić.

Predsednik Skupštine je dodao da nije bilo drugih kandidata.

Biografija

Branka Aranđelović rođena je Nišu 1987. godine gde je završila osnovnu školu i srednju medicisnku školu, nakon čega upisuje Fakultet za fizičku kulturu na kome diplomira sa najvišom prosečnom ocenom. Trenirala je karate od malih nogu, po čemu je prepoznatljiva u Nišu, Srbiji , Balkanu i Evropi.  Od 2006. do 2016. godine bila je reprezentativka Srbije i višestruki Prvak države. Član je komisije za izbor najboljih sportista Niša. Majstor je karatea, crni pojas, treći dan (stepen). Bavi se i uvozom i distribucijom sportske opreme na teritoriji cele Srbije.

Radila je kao profesor u osnovnoj školi.  Udata je, majka dvojice sinova. Živi i radi u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com