Hronika

Nakon saobraćajne nezgode kod Trupala, oglasilo se JP Putevi Srbije: Došlo je do odvajanja betona sa nadvožnjaka

Niški producent Oliver Paunović i njegov sin pukom srećom izbegli su danas tragediju kada su oko 15 časova, na autoputu kod Niša, na njihov automobil Volkswagen Tiguan pala tri komada betona, od kojih je jedan bio težak oko pet kilograma. Zaštita za panoramsko staklo zadržala je beton na krovu automobila, o čemu su pisale Niške Vesti ali i brojni nacionalni mediji.

Nešto posle 23 sata stiglo je i saopštenje iz JP Putevi Srbije, da se “urušava” nadvožnjak.

Saopštenje prenosimo u celosti.

“JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da je danas u popodnevnim satima na ukrštaju državnog puta I A reda broj 1 i državnog puta I A reda broj 4, na petlji Trupale, krak petlje za smer Bela Palanka – Vranje, na nadvožnjaku na km 431+150, došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka, po prijavi policije oko 16.30 časova, piše u saopštenju ovog javnog preduzeća.

Dežurne ekipe su odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju, dodaju oni.

“U toku večernjih sati dežurne ekipe izvršile su hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počeli sa uklanjanjem nestabilnih delova zaštitnog sloja betona i nastaviće tokom sutrašnjeg dana. Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku”, preciziraju u saopštenju JP Putevi Srbije.

Kamen sa mosta direktno u automobil – Zaštita panoramskog stakla momku spasila život (FOTO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com