DruštvoMerošina

Nakon osam godina izabrano novo rukovodstvo Lovačkog udruženja „Mali Jastrebac“

Na redovnoj izbornoj skupštini za predsednika Lovačkog udruženja i upravnog odbora, održanoj juče u Biljegu, u Opštini Merošina, nakon osam godina izabrano je novo rukovodstvo Lovačkog udruženja „Mali Jastrebac“.

Dužina mandata iznosi četiri godine.

Većinom glasova za predsednika Udruženja izabran je Andrija Jovanović, diplomirani ekonomista iz Lovačke sekcije „Krajkovac„, za predsednika skupštine Dragan Krstić iz sekcije „Jovanovac„, funkciju sekretara obavljaće  Dragiša Nikolić iz lovačke sekcije „Padina“.

Foto: Sedište Udruženja

„Na Sednici smo pored pomenutih koji će činiti novo rukovodstvo, izabrali i druga radna tela Udruženja, nadzornu komisiju, disciplinsku komisiju i komisiju za uzgoj i zaštitu divljači“, kazao je Oliver Živković, delegat u Lovačkom u savezu „Jugoistočna Srbija“ sa sedištem u Nišu.

Lovačko udruženje „Mali Jastrebac“ osnovano je davne 1957. godine. Udruženje sa sedištem u Merošini.  Osnovna delatnost jeste lov i uzgoj divljači.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com