Promo

Nakon najuspešnije godine u istoriji Tekvondo klub Asteriks najavljuje nove pobede!

Tekvondo klub Asteriks osnovan je pre pet godina. U toku tih ped godina, marljivi rad i upornost učinili su da Asteriks postane prepoznatljiv klub širom Evrope. Definitivno najjači i najveći niški klub, sa reprezentativcima u svim selekcijama i najboljim rezultatima, za ovako kratko vreme postao je pravi brend grada.

Sve vreme radilo se umereno i po programu koji su u uvom klubu zacrtali od osnivanja, a trud, mnogo ljubavi, energije i želje inicirali su i najuspešniju godinu do sada!
TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Turniri u velikom broju evropskih zemalja, kampovi sa najboljim svetskim takmičarima i trenerima izdvajaju ovaj niški klub i čine ga prepoznatljivim svuda gde se pojavi.

Preko 100 članova i 50 aktivnih takmičara, doneli su Tekvondo klubu Asteriks minule godine najveći broj medalja i pehara u njihovoj kratkoj, ali bogatoj istoriji.
TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Sudeći po tome kako rade, sumiranje utisaka i užitak u ovakvim uspesima trajaće kratko, jer u ovom klubu nema pauze i izgubljenog vremena, radi se na pripremi za 2020. godinu koja će, sigurni smo, doneti još bolje rezultate i još više uspeha!

“Tradicionalno smo svake godine sve bolji i jači, što nas motiviše da nastavimo jos jače, jer uz dobru podršku ostvarenje naših snova je samo pitanje vremena”, ističu u TEKVONDO KLUBU ASTERIKS!!!!

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

BUDITE DEO NASEG TIMA!!! TEKVONDO KLUB ASTERIKS!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com