Društvo

Nakon pisanja Niških Vesti – ofarban pešački, čeka se ležeći policajac

Krajem minule godine pisali smo o ne tako lepoj slici ispred Osnovne škole Duško Radović, gde vozači jure ne mareći za đake.

Učenici osnovne škole Duško Radović u svakodnevnoj su opasnosti prelazeći pešački prelaz u Đerdapskoj ulici, tvrdi Nadica Stojanović majka učenika koji pohađaju ovu školu a koja je redakciji dostavila slike i video zapis koji pokazuje svu bahatost vozača koji prolaze kroz ovaj kraj grada.

Mi smo pisali o tome krajem prošle godine a stanovnici ove ulice dobili obećanje da će pešački biti ofarban ponovo. Radnici JKP Parking Servis sinoć su i zaista ofarbali ovaj pešački u blizini škole.

Mama Nadica Stojanović dodaje da je baš na ovom mestu bilo dosta saobraćajnih nezgoda gde su obarani pešaci.

“Ja sad prikupljam potpise da šaljem zahtev u Upravu za komunalne delatnosti da nam ovde postave usporivače saobraćaja”, rekla je za Niške Vesti Stojanović.

Ona dodaje da će usporivači verovatno naterati vozače da budu obazriviji, sporije voze i propuštaju na pešačkom decu, završila je Stojanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. “VI” ste pisali prosle godine i zbog VAS je obelezen pesacki? Zbog Niskih vesti su to uradili? kako da ne.
    CAK i da je do vas, obelezeno je samo posle pola godine. Jel realno da se jedan portal bavi pesackim prelazom? i da posle toga napisete kako je to vas uspeh? Ne da vam je uspeh, vrh. Jedan pesacki…. bolje da st nekom detetu nesto pomogli.
    Inace sam u Minhenu skupljao odecu i obucu za decu bez roditelja, i za decu koja zive u porodicama koje tesko zive. I VI I SVI DRUGI PORTALI I ORGANIZACIJE NISU HTELE POMOC: Sto to ne napisete? Napisite clanak da sam skupio 10 dzakova nove garberobe, obuce, igracke… i sve odneo u centar za beskucnike u Minhenu jer niko nece da prihvati to u Nisu, niti da se bavi time. Mogao sam barem jos 30 dzakova da skupim ali sam stao jer nece niko da preuzme.
    To znaci da se lepo zivi i da nikome ne treba. Ako se lepo zivi sto se hvalite kako ste izboksovali JEDAN pesacki posle pola godine?

    Evo vam materijal da napisete nesto novo.

  2. Ma nije valjda da je zbog Niških vesti, he,he,he a sve drugo prećutkujete….he,hehe

  3. Ahahaha nemoj tako uvrediće se glavna urednica,portal za podršku vlasti , i nebuloznih vesti i foliranje da su neutralni…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com