Promo vesti

Nakit dostojan kraljice

Termin „dijamant“ potiče od grčkog izraza „adamas“ koji bi najpreciznije mogao da se prevede kao „nesavladiv“ ili „nepobediv“. Reč je o dragom kamenu koji od trenutka kada je prvi put otkriven, tačnije pronađen u prirodi osvaja nakolonost i divljenje ljudi, a posebno naklonost i divljenje pripadnica nežnijeg pola.

Prema tome, kada je u pitanju kupovina poklona svojoj lepšoj polovini, valja se voditi starom, proverenom činjenicom da su „dijamanti ženini najbolji prijatelji“.

Poznato je da se u Nišu najlepši poklon u vidu nakita može pronaći u zlatari Stanimirović, koja i ovog puta ima nešto lepo za vas i vaše najmilije.

Prema određenim verovanjima, a uzevši u obzir i činjenicu da je izuzetno lep, crni dijamant sigurno će biti jednako dobar prijatelj jedne žene baš kao i onaj „običan“ dijamant. 

Kako se veruje, crni dijamant predstavlja formu dijamanta koja osobi kojoj pripada donosi moć spoznaje prave ljubavi i umeće čuvanja i negovanja prave ljubavi.

Takođe, osobi kojoj pripada ovaj dijamant može doneti i uspeh u poslu, pa čak i slavu i popularnost.

Oni su mnogo ređi od belih dijamanata, koji se mogu naći skoro svuda. Karbonado dijamanti imaju neke čudesne i jedinstvene osobine zbog svoje polikristalne strukture, koja ih čini da izgledaju kao milion minijaturnih dijamanata zalepljenih zajedno u jednu celinu.

Kao takav, crni dijamant se izuzetno često koristi u svrhu izrade vereničkog prstenja, kao i u svrhu izrade burmi.

Pored toga, koriste se i u izradi drugih oblika nakita, pa su vrlo često viđeni i na ogrlicama, narukvicama, minđušama….

Iz Zlatare Stanimirović poručuju da bi budući mladenci kupovinom burmi mogli da budu prijatno iznenadjeni na jesen.

 Uz to, ostaje i pogodnost koju nude svim svojim kupcima a to je plaćanje putem putem administrativne zabrane na više mesečnih rata!

Ovi prefinjeni i elegantni komadi nakita čekaju Vas na dobro poznatoj adresi.

ZLATARA STANIMIROVIĆ
Park Svetog Save 5C
018/225-399
Facebook
www.zlatarastanimirovic.rs

NE ZABORAVITE DA SE ZLATARA STANIMIROVIĆ
NALAZI U VAŠEM KOMŠILUKU, U PARKU SVETOG SAVE.

 

DOBRO DOŠLI !

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close