Promo

Najveći izbor baterija, slavina i galanterije renomiranih proizvođača u AQUA CASI

Pored izbora pločica, baterije, odnosno slavine i galanterija, predstavljaju važan element uređenja i funkcionalnosti svakog kupatila i kuhinje. Bitno je da budu kavlitetni i skladno dizajnirani kako bi se uklopili u celokupni enterijer.

Pored brenda Minotti i Concept koji su već duži niz godina prepoznatljivi na našem tržištu AQUA CASA u ponudi ima i baterije svetskih renomiranih proizvođača: GroheHansgroheIdeal StandardEmmeviVitra...

„U našem salonu kupatila AQUA CASA možete pronaći različite tipove baterija odnosno slavina, za kuhinje, lavaboe, kade, tuš kabine, bidee, ugradne baterije, baterije sa usponskim tušem, ispirače za pisoar…“

U zavisnosti od toga koji tip slavine vam je potreban, AQUA CASA iz svoje ponude predstavlja jednoručne, ugradne, termostatske, senzorske, potisne baterije, dvoručne česme, slavine sa dve ili tri cevi. 

AQUA CASA

Usponski tuševi, veoma praktični i moderni, stiču sve veću popularnost. Uz njih savršeno možete ukombinovati razne modele baterija za kadu ili tuš kabinu.

„Takođe, u prilici smo da vam ponudimo i više modela hidromasažnih stubova koji se montiraju na klasičnu instalaciju cevi za dovod vode iz zida.“

Za sve modele je obezbedjena garancija i servis, kao i rezervni delovi.

Uz baterije, kupatilska galanterija je veoma važna za opremanje vašeg kupatila.

Pored praktičnih rešenja, kupatilska galanerija ima i dekoratvnu ulogu u vašem kupatilu, tako da ona može upotpuniti kompletan utisak.

AQUA CASA

Salon kupatila AQUA CASA u ponudi vam predstavlja i veliki izbor polica, etažera, setova kupatilske galanterije, wc četki, kanti za smeće, raznih držača papirnih ubrusa, rolo papira, peškira, sapuna, kako za individualnu upotrebu, tako i za javne prostore.

Zbog velikog izbora modela po nameni i dizajnu, kao i dobrog odnosa cene i kvaliteta u salonu kupatila AQUA CASA sigurno ćete pronaći odgovarajući model za vaše kupatilo.

AQUA CASA
AQUA CASA
Bulevar 12. februar 54, Niš
office@aquacasa-ni.rs
INSTAGRAM

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close