Društvo

Najveći Dom zdravlja na Balkanu rekonstruiše se posle 32 godine

Radovi na rekonstrukciji Doma zdravlja su u toku, većina radova se radi noću, kako bi se pregledi pacijenata odvijala nesmetano.

Radove je obišao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima. On je rekao da će Niš zahvlajujući Vladi Srbije dobiti moderan Dom zdravlja, sa boljim uslovima za lečenje i rad sa pacijentima.

Direktor Doma zdravlja, Milorad Jerkan, kaže da je posebno zadovoljan jer će zgrada  dobiti potpuno novu kanalizacionu i vodovodnu mrežu, izolaciju i renovirani krov, jer je godinama unazad dolazilo do prokišnjavanja i plavljenja prostorija.

“Posebna pažnja biće posvećena obnovi i klimatizaciji 4. sprata, gde se odvija fizikalna terapija,” naglasio je Jerkan.

S obzirom na to da još uvek mnogi građani nemaju nove zdravstvene knjižice, Jerkan kaže da će svi biti primljeni na pregled sa potvrdama.

“Čak i oni pacijenti koji nemaju ni potvrde, neće biti vraćeni, sve će biti pokriveno u saglasnosti sa Gradom i nijedan pacijent neće biti vraćen, dok se ne završi proces izdavanja novih zdravstvenih knjižica,”precizirao je Jerkan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com