Sport

Najstariji klub u Nišu ipak nastavlja sa radom. Izabran novi predsednik kluba

Na sednici Skupštine fudbalskog kluba Sinđelić jednoglasno je doneta odluka da se za novog predsednika kluba imenuje Bojan Marinković.

Podsetimo da je zbog dugova nedavno Sinđelić doneo odluku o gašenju, ali da je došlo do preokreta nakon što su Radnički i prvi čovek tog kluba Ivica Tončev odlučili da pomognu Sinđeliću.

U obraćanju na sednici Skupštine Marinković je izrazio zahvalnost i zadovoljstvo, jer se nalazi na čelu jednog od najstarijih klubova u Nišu.

“Uradiću sve što je u mojoj moći da se klub što pre oporavi”, istakao je Marinković. “Jedan od prioriteta biće i sređivanje infrastrukture kako bi se poboljšali uslovi za treniranje”.

On se posebno zahvalio Ivici Tončevu, koji je imao sluha za problem Sinđelića i koji je obećao pomoć da se spasi najstariji niški klub.

Bojan Marinković

“Činjenica je da je, za razliku od mnogih koji su mogli ali nisu, Ivica Tončev prvi uskočio da nam pomogne kako klub ne bi bio ugašen. Siguran sam da ćemo uz pomoć Tončeva sačuvati ovaj najstariji niški klub i za naredne generacije Nišlija. Smatram da u budućnosti Sinđelić treba da se ugleda na Radnički. Voleo bih da energiju koju je Tončev doneo Radničkom, koji ostvaruje istorijske rezultate, prenesemo delimično i na Sinđelić. Oni treba da nam budu primer kako uraditi prave stvari za klub. Uostalom, uz podršku koju smo dobili smatram da Sinđelić može da se razvija kao klub i bude još bolji u budućnosti kako bi u jednom trenutku prešao i u višu ligu”, rekao je Marinković.

Podsećamo da je Bojan Marinković od 2014. do 2016. godine bio potpredsednik niškog Radničkog.

 Inače, Sinđelić je pre nekoliko meseci proslavio vek postojanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com