EkonomijaPromo vestiU fokusu

Najnoviji NISSAN Juke na niškom Auto Moto Festu

Na devetom niškom Auto Moto Festu koji se održava od 5. do 7. oktobra u Hali “Čair” već četvrtu godinu za redom učestvuje renomirana auto kuća iz Beograda LF Auto Centar.

Ova auto kuća iz Beograda, svake godine ponudi ljubiteljima četvorotočkaša sa juga Srbije ono najtraženije kada je njihova ponuda u pitanju.

„ Od niškog Sajma automobila očekujemo da se ljudi koji žive u Nišu i okolini upoznaju sa LF Auto Centrom, onim čime se bavimo a to je servisiranje, održavanje i prodaja NISSAN vozila, kao i sa NISSAN gamom vozila i ostvarimo kontakte sa potencijalnim klijentima “, kažu u ovom centru.

Foto: LF Beograd

Na štandu LF Auto Centra biće predstavljena skoro cela NISSAN gama vozila: Micra, Juke, Qashqai, Pulsar i X-Trail, lane je na tom mestu bilo tek tri vozila.

Nova verzija vozila NISSAN Juke sa 1.6 motorom je ekskluziva koja će biti na ovom štandu.

U vreme održavanja sajma važiće poseban sajamski popust.

“Kao i na svakom Sajmu do sada, biće dodatnih popusta za nova vozila i dodatnu opremu”, najavljuju iz ove beogradske auto kuće.

Upitani za cenu ponuđenih automobila, iz LF-a najavljuju da je najskuplji model u NISSAN gami je X-Trail koji dolazi u najvećem paketu opreme, sa automatskim menjačem i pogonom na četiri točka a biće tu i najprodavaniji model NISSAN Qashqai.

“Kao i svake godine, posetioce očekuju iznenađenja na niškom Sajmu automobila. Za više informacija, moraćete da nas posetite”, poručuju iz ove auto kuće.

NISSAN LF Auto Centar
Novosadski Autoput, 73a,
Beograd 106314

Foto: LF Beograd

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com