DruštvoLica Niša

NAJLEPŠA SLIKA ovogodišnjeg Evergreen festivala

Najlepša slika ovogodišnjeg Evergreen festivala svakako je ova koju je uradio Vladimir Stanković Vlajko, slikavši publiku na koncertu YU Grupe na Letnjoj pozornici 30. juna kada je ovaj trodnevni gradski festival i završen.

Na slici je sav smisao muzike i života…

Iako je u publici na samoj završnici Evergreen festivala, koncertu YU Grupe bilo najviše Nišlija srednje dobi, među njima se našlo i puno mališana koji su došli u pratnji roditelja ili baka i deka. Da ovaj dečak uživa vidi se na slici ali i da je ova muzika zauvek aktuelna još jednom su potvrdili Jelići koji su na pozornici u Tvrđavi svirali svoje najveće hitove skoro dva sata.

Ovaj mališan svakako ima one koji brinu o njegovom muzičkom ukusu i o tome kakve će mu muzičke pravce približiti. On se očigledno odlično zabavio a nama ulepšao dan i pružio tračak nade da neke nove generacije ipak još uvek imaju sluha za dobru i kvalitetnu muziku.

Bravo mališa, bravo za roditelje i veliko bravo za oštro oko kolege Vladimira Stankovića Vlajka koji je uhvatio ovaj čaroban trenutak!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com